Sarína

0 0 5 Höfundur: Brian Carlson
Rafbók.
Sarina, vandets kejserinde, sender i 1665 sin ene nyfødte tvillingedatter Eméro ud af Esnedo By – havfolkets hovedstad på bunden af koralhavet. Målet er London i håbet om, at prinsessen trygt kan vokse op dér.
Ved Eméros ankomst til den engelske hovedstad raseres byen af en altødelæggende brand. Kun få ved, at katastrofen er et direkte angreb på barnet. Et led i de mørke kræfters kamp mod fuldbyrdelsen af en årtusind gammel profeti.
Mange år senere omkommer Eméros datter og svigersøn under tragiske omstændigheder, og barnebarnet Emma vokser op hos sin bedstemoder.
En sommernat ser femårige Emma ind i en verden, bedstemoderen omhyggeligt har holdt skjult for hende. Ved første øjekast et lysende eventyr, men snart udfolder der sig en virkelighed, hvor kærlighed og bedrag tvinger pigen ind i en verdensomspændende krig.

Uddrag fra bogen:

”Må jeg på Senatets vegne ønske Dem og prins Fari til lykke med Deres yndige lille datter, Deres Majestæt”.
Sarína stod med ryggen til Østers-porten, da den gik op. Hun vendte sig langsomt om, smilede svagt og nikkede et ”tak”.
Korallerne i tronsalens gulv varmede med deres blågrønne lysende skær og fik med lysekronerne i loftet det enorme rum til at skinne, som var man trådt ind i et eventyr.

Om forfatteren:

Brian Carlson er født i 1970. Han er bosat i Odense og uddannet korrespondent i 1993 fra Syddansk Universitet. Han udkom med sin debutroman Soldaten & Sølvterrinen i 2010. Sarína – Vandets kejserinde er hans anden bog.
Tungumál: danska Flokkur: Fantasía & Scifi Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2013-06-19
ISBN: 9788793025738
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga