Barnets beskytter - Juliane Vejen Thulesen

Barnets beskytter

Barnets beskytter

0 0 5 Höfundur: Juliane Vejen Thulesen
Rafbók.
Drako er den yngste af Kongens Budbringere, en gruppe elitekrigere, der arbejder for kongen af De Fries Land. Vi følger Drakos oplæring, hans udvikling fra en ung, usikker dreng, til en voksen mand, og hans samarbejde med de øvrige budbringere, blandt andet den slagfærdige leder Bard og den krævende, men gode og stærke Safir.
På sin første opgave som en af Kongens Budbringere får Drako et drømmesyn om et spædbarn, der holder verdens skæbne i sin hånd og snart anes konturerne af en gammel profeti om de mørke magters overtagelse. Da Det Magiske Sværd, Trandjin, bliver stjålet er ingen længere i tvivl: Kampen imod det onde må tages op.
Drako og hans lige kæmper mange kampe og der må bruges både listige spioner, indviklede besværgelser og øksehug, og endda kæmpes imod en fjende i deres egne rækker. Det ser sort ud og uden Barnets Beskytter er verden fortabt.

Uddrag af bogen
"Bøj dig ydmygt, modtag dine våben og rejs dig som kongens nærmeste og mest ærede tjener."
Drako sank på knæ og bøjede hovedet. Gulvet føltes koldt imod hans silkeklædte knæ. Kongen bukkede og holdt våbnene frem imod ham. Drako tog et sværd i hver sin hånd, det føltes underligt.
"Rejs dig, Budbringer," sagde kongen. Drako rejste sig og så ud over menneskene, men følte sig ikke anderledes end før. Hverken modigere eller stærkere. Kongen bøjede sig for ham og øjeblikke efter lød skramlen, da alle sank på knæ. Vagterne ved væggene, publikum, de andre budbringere, dronningen, den ældre mand, som var kommet med sværdene. Alle bøjede sig for ham i respekt og hengivenhed. Drako følte sig så overvældet, at han var lige ved at græde, men han gjorde det ikke. Det var han stolt over. Kongen rejste sig som den første. "Tillykke, Deres Nåde." Hans stemme rungede i stilheden og da han trykkede Drakos hånd, larmede bifaldet så højt, at det næsten gjorde ondt i ørerne. Drako nød det alligevel.
309 sider, omslag med flapper.

Om forfatteren
Juliane Vejen Thulesen, født i 1991, bor i Silkeborg med sin kæreste og har haft en passion for fantasy-genren, siden hun var barn. Hun har skrevet historier, så længe hun kan huske, selv før hun kunne skrive, da hun dikterede, hvad hendes farmor og farfar skulle skrive. Der har stort set altid været magi, riddere og drager med i hendes historier. Ud over fantasy skriver Juliane digte og 'refleksionsstykker'. Barnets Beskytter er hendes debutroman.
Tungumál: danska Flokkur: Fantasía & Scifi Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2012-11-06
ISBN: 9788792920898
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga