LEGENDEN OM DET STILLE OCEAN - Alyzza Højby Nielsen

LEGENDEN OM DET STILLE OCEAN

LEGENDEN OM DET STILLE OCEAN

2 1 5 Höfundur: Alyzza Højby Nielsen
Rafbók.
Fortællingen tager sin begyndelse i en lille fiskerby ved navn Clandon. Et mørkt væsen aflægger besøg i den ellers så fredelige by og Professor Cornelius Argidons forstår med det samme, at der er ondt på færde. Han beslutter at drage ud på det åbne hav sammen med sit barnebarn Celina Gallí og Minodun fra Tibantan, for at undslippe de onde kræfter og søge efter Paradiset.
På deres vej møder de mange farer og Professoren fortæller dem om de fem forhindringer, som skal overvindes før de kan nå til Paradiset. Men desværre går det ikke helt som planlagt, og inden længe har den lille ekspedition mistet alle deres ting og båden med.
De svømmer i land på Gondirons strande. Professoren kender i forvejen til Menneskeabernes Land, men noget har forandret sig og der går ikke længe før de bliver suget ind i en konflikt, større end nogen af dem kunne forestille sig ...

Uddrag af bogen:
Det gik op for Celina, at hun nu gjorde det som hun absolut ikke måtte, for hun talte med søstrene, hørte på dem og troede på det de sagde.
"Kom og se for dig selv, vi ved hvor de er og vi kan hente dem til dig ..." hviskede den anden søster igen.
Hun mærkede vreden indeni sig, den var rettet mod Søstrene, men mest af alt med hende selv, fordi hun ikke var stærk nok til at modstå dem.
"Det kan ikke passe! Mine forældre er døde og de er borte!" råbte hun højt.
Professoren kiggede over på Celina og vidste nu, hvad søstrene var i færd med, og han ville for alt i verden hen og hjælpe sit barnebarn, hjælpe hende tilbage til virkeligheden, hjælpe hende tilbage til sig selv. Men det var umuligt, for kun han kunne styre båden og Celina sad ude ved stævnen og krummede sig sammen, mens hun holdt sig for ørerne og kæmpede for at holde stemmerne ude fra sit sind.
198 sider.

Om forfatteren:
Alyzza Højby Nielsen er født i Japan i 1990, men flyttede i 1996 til Danmark med sin familie. Hun bor nu i Gentofte sammen med sin kæreste.
Hun blev inspireret til at skrive trilogien da hun skrev en dansk stil i folkeskolen, og siden udviklede historien sig til et helt fantasy-univers. Hendes fritid bærer præg af kreativitet, for udover at skrive, designer hun også smykker, boligtilbehør og meget andet.
Alyzza interesserer sig meget for historie, mytologi, sprog, rejser, kultur, musik og dans.
Tungumál: danska Flokkur: Fantasía & Scifi Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2012-01-12
ISBN: 9788792875020
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga