Undervejs

0 0 5 Höfundur: Dorthe Emilie Røssell
Rafbók.
Undervejs er en samling autentiske fortællinger om oplevelser fra mine rejser og møder med mennesker.

Om forfatteren:
Dorthe Emilie Røssell
Født 1934. Pensioneret bankassistent. Forfatter, digter, foredragsholder, billedkunstner. Har deltaget i forfatter- og skrivekurser på ASK og Testrup Højskoler. Deltaget i tegne-/malekurser på Kunshøjskolen på Ærø og Vestjyllands Højskole, samt hos private kunstnere.

Dorthe Emilie Røssell
Bibliografi:
"Jeg brød et løfte", 2007
- Barndomserindringer
fra besættelsestiden
"Lusitania", 2010
- digtsuite
"Om et øjeblik", 2010
- digte
"Et strejf af rosmarin" 2011
- roman

Medvirker i:
"Antologi 2006 - flyv om
nødvendigt", 2007
- digte
"Ordløst", 119 digtere, 2008
- Lyrikgruppen,
Dansk Forfatterforening
"Fra Liv til Liv", 2009
- antologi
"Natten jeg aldrig glemmer", 2010
- antologi
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2012-03-31
ISBN: 9788792875228
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga