Stress A-Å - Birthe Gaarde

Stress A-Å

Stress A-Å

1 2 5 Höfundur: Birthe Gaarde
Sem rafbók.
Stress A – Å er en opslagsbog, der hjælper med at håndtere stress.
Bogen behandler en lang række stressrelaterede emner og giver konkrete råd til, hvordan man kommer tilbage til livet, når man bliver ramt af stress.
Den tager afsæt i det følelsesmæssige og praktiske kaos, der følger med stress, og giver nogle bud på, hvordan livet kan komme til at fungere igen. Bogen kan således læses af alle, der er interesserede i stress – hvad enten man selv er stressramt eller pårørende til én, der er det.
Bogen rummer mere end 300 forskellige opslag, der kan læses hver for sig, men den kan naturligvis også læses i sin helhed. Læst på den måde er den også en bog om at være menneske i dag.
Stress A – Å er kort sagt en brugsbog for alle – med eller uden stress.Uddrag af bogen:

Adfærd
Din adfærd forud for din stress har sikkert ikke været hensigtsmæssig. Du har rimeligvis (bevidst eller ubevidst) overhørt nogle af de signaler, din krop har givet dig, før du blev så hårdt ramt, at du måtte se i øjnene, at du var væltet med stress.
Du har måske haft meget travlt med de ting, der er vigtige i dit liv her og nu. Du har måske været meget opmærksom på at tilgodese de behov, dine nærmeste eller dine kolleger havde. Du har måske haft mindre blik for, hvad du selv umiddelbart havde behov for.
Din adfærd kan være hensigtsmæssig – eller den kan være uhensigtsmæssig.
I forhold til stress er en hensigtsmæssig adfærd, at du lytter til det, din krop forsøger at fortælle dig.Om forfatteren:

Birthe Gaarde har været folkeskolelærer gennem tre årtier, men har i de senere år to gange oplevet at gå ned med stress. Hun skrev dagbog for at få sat ord på de følelser og tanker, der opstod i forbindelse med stressen. Dette blev optakten til Stress A – Å.
Tungumál: danska Flokkur: Almennar bækur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2013-12-01
ISBN: 9788793126183
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga