Jæger og bytte - Karina Andersen

Jæger og bytte

Jæger og bytte

0 0 5 Höfundur: Karina Andersen
Rafbók.
Velskrevet urban fantasy for teenagerne. Så simpelt kan Jæger og bytte beskrives.

Men Karina Andersen har naturligvis mere på hjerte end blot at levere kvalitetsunderholdning. Og med Jæger og bytte undersøger hun samtidig, hvorledes barndommen påvirker voksenlivet, og hvordan en essentiel del af modningsprocessen er at give slip på gamle overbevisninger.

Timmy er kun en lille dreng, da hans forældre brutalt myrdes af et varulvekobbel. Som konsekvens heraf finder han sig nogle år senere rekrutteret af Lysets Orden, det hemmelige broderskab, der har viet sin eksistens til at bekæmpe overnaturlig ondskab. Og Timmy – nu kendt som Raven – bliver hurtigt et af ordenens mest frygtede og respekterede medlemmer. Hans had driver ham frem, men han glemmer at leve sit eget liv, og hvis han nogensinde skal gøre sig en forventning om at finde kærligheden og ro i sjælen, må han lære at tøjle sit raseri.

Uddrag af bogen:

Raven steg ud af bilen og lod blikket glide over havneområdet; kun få af de lamper, der var placeret på hallerne, virkede stadig, og et sted i nærheden hørtes en insisterende, elektrisk summen. Der var ikke ret mange skibe i havnen i aften. Han kunne lige netop skimte navnet på et sort sejlskib: Ragnarok. Raven rystede på hovedet. Sikke et navn at give et skib.
I dagtimerne var havnen en travl arbejdsplads, men efter fyraften og specielt efter mørkets frembrud kom her sjældent nogen. Bortset fra det, der havde forfulgt dem hertil, følte han sig overbevist om, at ingen af nattens væsner skjulte sig i skyggerne. I hvert fald ikke inden for den radius, hvor han kunne fornemme dem. Med ét blev fornemmelsen af hans ukendte forfølger tydeligere end nogensinde før. Raven stirrede mod en nærliggende hal.
Et væsen, der på afstand syntes menneskeligt, stod roligt på kanten af taget, som om det betragtede ham, så vendte det om og forsvandt over taget.

Om forfatteren:
Karina Andersen blev født 1981 i Nykøbing Falster. Hun blev uddannet som pædagog i 2006. Hun arbejder stadig inden for faget. Hun og kæresten bor på landet sammen med deres katte. Fritiden går med at skrive og tegne og ikke mindst med hesten Zantino.
Tungumál: danska Flokkur: Fantasía & Scifi Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2014-10-02
ISBN: 9788793270190
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga