Herude ellers intet at bemærke - Lars Flemming

Herude ellers intet at bemærke

Herude ellers intet at bemærke

0 0 5 Höfundur: Lars Flemming
Rafbók.
Velkommen til Udkantsdanmark – ”den rådne banan”

Elendighed, fattigdom, udvandring, faldefærdighed og glemsel er blot nogen af de gloser, der bliver sat på dette bestemte område.

Det er derude, hvor kragerne og vinden virkelig vender, mobildækningen er lig
nul, og hvor man ikke kan høre eller se mennesker for bare stilhed. Og så er det
der, hvor høstblomster både er det, der rager en, og det, der risikerer at blive kørt
over, når man skal gøre en dristig overhaling.

Men hvem siger, at det nu også forholder sig sådan – herude ellers intet at bemærke? Kan der ikke på katastrofens rand gemme sig stråler af hverdagsmirakler, af håb, følelser og troen på det bedre i morgen for en selv og for andre?

Herude ellers intet at bemærke byder på 14 socialrealistiske noveller, der uden ironi beskriver en tilværelse, hvor folks liv på godt og ondt præges af en miljøpåvirket mentalitet.

Uddrag af bogen

At lave postkort over området ville være synd og skam og spild af de mørke farver. Vi kørte forbi en landmand, der pløjede sin tørre mark, og hans an- spændte ansigtsudtryk, som jeg svagt kunne skimte bag den lille forrude på traktoren, signalerede næsten, at tiderne var hårde og de store hjuls hastige omdrejninger taget i betragtning, tolkede jeg, som kørte han hurtigt for netop at glemme de dårlige tider og vilkår for nutidens landbrug.

Om forfatteren

Lars Flemming er født og stadig bosat i Næstved. Studerer til folkeskolelærer. Han har tidligere udgivet romaner, en digtsamling og skuespil.
Herude ellers intet at bemærke er hans første novellesamling.
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2014-12-09
ISBN: 9788793305519
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga