Hverdagsmagi - Karin Jørgensen

Hverdagsmagi

Hverdagsmagi

0 0 5 Höfundur: Karin Jørgensen
Rafbók.
De fleste kan sikkert erklære sig enige i, at det er magisk eller ligefrem uhyggeligt, når et spøgelse vælger at slå sig ned i ens hus. Det er også magisk at være mor, lave shamanistiske rejser eller komme tilbage i tiden og opleve tidligere liv. De færreste kan forestille sig, at et trafikuheld, en tandbyld eller en fyring kan være magisk – men det kan det.

Hverdagsmagi indeholder ti fortællinger fra forfatterens almindelige liv. Et liv, der leves, som de fleste andre med glæder, sorger, latter, succes og fusere. Midt i det hele flyder magien, også selv om vi ikke formår at sanse den.

Fortællingerne i bogen opfordrer til at stoppe op i almindeligheden, løfte hovedet, blive stille indeni og tænde for bevidstheden. For magien ligger der, fri og tilgængelig, lige foran os.

Uddrag af bogen
Jeg så mig selv som midaldrende kone iført lysebrunt og slidt vadmelstøj. Jeg stod ved et enormt bål og råbte og skreg sammen med mange andre mennesker. Jeg kunne se de andres fordrejede, spottende ansigter, fulde af ophidselse over det, der skete. De råbte ad den kone, som jeg nu kunne se stå fastbundet i bålet. De kaldte hende heks, forbandede hende og glædede sig over hendes ulykke. Jeg råbte med. Jeg spottede hende også og truede ad hende med min knyttede næve. Jeg turde ikke andet. Konen på bålet havde været min gode veninde; hun havde hjulpet mig mange gange, når det kneb, og vi havde haft et tæt og fortroligt forhold.

Om forfatteren
Karin Jørgensen har arbejdet som folkeskolelærer i 20 år. Nu underviser hun i yoga, mindfulness, qigong og i krea­tive fag. Hun bor med sin mand langt ude på landet, har et lille galleri med egne værker, dyrker grøntsager og blomster og forsøger at leve et langsomt liv.
Tungumál: danska Flokkur: Klassískar bókmenntir Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2016-03-03
ISBN: 9788793420717
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga