Jan Browns eventyr - Jørgen Brun

Jan Browns eventyr

Jan Browns eventyr

0 0 5 Höfundur: Jørgen Brun
Rafbók.
Jan bor hos sin bedstefar og bedstemor på en lille gård i Vestjylland. Bedstefaren er en hård mand, og der er ikke meget tid tilovers til sjov og leg, når Jan også skal hjælpe til med arbejdet. Jans mor er død, og han kan ikke huske sin far, men han har et lille fotografi af ham, som han gemmer ovre i kostalden. I virkeligheden hedder Jan slet ikke Jan, men John Brown, for hans far er englænder. Og en dag står hans englænderfar lige midt i stuen der i Vestjylland. Det bliver begyndelsen på lidt af et eventyr for Jan, der både får lov at opleve en meget fattig del af London og opdager, hvor store vanskeligheder, man kan komme i, når man ikke deler sprog med de mennesker, man har omkring sig...

Jørgen Brun er ét af flere pseudonymer, som den danske forfatterinde Inger Andrea Bentzon (1886-1971) udgav bøger under. Inger Bentzon var på mødrene side niece til digteren Holger Drachmann, og hun begyndte selv at skrive, efter hendes mands tidlige død i 1919, hvor hun blev alene med fire små børn. Hun skrev bøger til både voksne og børn, og pseudonymet Jørgen Brun blev brugt til de børnebøger, der henvendte sig til et drengepublikum. Udover navnet Jørgen Brun benyttede Bentzon sig også af pseudonymerne Vinca Brant, Otto Kampen og Ragna Wendts. Inger Bentzon deltog aktivt i Dansk Forfatterforenings arbejde og kæmpede blandt andet for at forbedre forfatterenkernes forhold og børnebogsforfatternes økonomiske vilkår.
Tungumál: danska Flokkur: Ungmennabækur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2018-09-19
ISBN: 9788711766040
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga