Mythos - Stephen Fry

Mythos

Höfundur: Stephen Fry
Lesari: Karsten Pharao
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Mythos

Höfundur: Stephen Fry
Lesari: Karsten Pharao
Snið: Hljóðbók & Rafbók
11Klst. 56Mín
danska
4,27
Når nu Stephen Fry ikke selv læser dansk, er det godt, at vi har Karsten Pharao – kendt fra et utal af radioprogrammer, indlæser af bøger af Steinbeck, Hemingway og Kim Leine.
Nu er det tid til at læne sig tilbage og lade Karsten Pharao fortælle Fry, som i MYTHOS indfanger den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser.
De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo¬rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.
Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og veloplagt indføring i krigsførelse, rivalisering, erotik, bedrag, livsvisdom, triumf og tragedie.
”Underholdende og lærerig, hvad mere kan man ønske sig.” – Daily Telegraph
Þýðandi: Allan Hilton Andersen
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2018-10-12
ISBN: 9788770070829
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2018-10-12
ISBN: 9788770070843
11Klst. 56Mín
danska
4,27

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga