Havfruemorderen - Jens Høvsgaard, Michael Forsmark

Havfruemorderen

Lesari: Jens Høvsgaard
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Havfruemorderen

Lesari: Jens Høvsgaard
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
4Klst. 59Mín
danska
3,68
Mandag den 6. januar 1998 vågner Danmark til en nyhed, der i løbet af dagen vil rydde forsider over hele verden.
Vores verdenskendte nationalsymbol, Den lille havfrue, har mistet hovedet. I ly af natten har ukendte gerningsmænd savet det af, så hun nu sidder skamferet og hovedløs tilbage på sin sten ved Langeliniekaj i København.
I de tidlige morgennyheder på TV2 og senere på CNN og en lang række andre internationale tv-stationer bliver der vist videooptagelser fra gerningsstedet. Billederne er taget af freelancefotografen Michael Forsmark Poulsen. Han var først på stedet og fortæller, at han havde modtaget et telefonisk tip om overgrebet.
Det er ikke første gang Forsmark er i begivenhedernes centrum. Fra sin tidlige ungdom har han været gennemsyret kriminel og som kriminalfotograf har han udvist en bemærkelsesværdig evne til at være på gerningssteder før både politi og den øvrige presse. Det er ham, der tager billederne, da en gummiged vælter muren til fængslet i Vridsløselille, så tretten mordere, bankrøvere og narkohandlere kan flygte fra stedet, og det er også ham, der er først tilstede ved attentater og drab, da rockerkrigen raser i Danmark i midten af 1990’erne.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2018-10-15
ISBN: 9788772003146
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2018-10-15
ISBN: 9788772007670
4Klst. 59Mín
danska
3,68
Flokkur: Ævisögur

Svipaðar bækur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga