Naturens hemlighet – återfinn din plats i det stora sammanhanget - Eva Sanner

Naturens hemlighet – återfinn din plats i det stora sammanhanget

Höfundur: Eva Sanner
Lesari: Eva Sanner
Snið: Sem hljóðbók
Prófa Storytel

Naturens hemlighet – återfinn din plats i det stora sammanhanget

Höfundur: Eva Sanner
Lesari: Eva Sanner
Snið: Sem hljóðbók
7Klst. 19Mín
sænska
3,92
Återfinn din plats i det stora sammanhanget!

Att vara ute i naturen och tillbringa tid i skog och markhar en avgörande betydelse för vårt välbefinnande. Förutom bättre hälsa, färre depressionssymtom, större lugn, snabbare tillfrisknande med flera direkt mätbara effekter, så har också ett regelbundet möte med naturen en stor betydelse för oss på det existentiella planet. Vi finner en bortglömd del av oss själva i skogen, när vi återvänder dit. Vår kropp, vår hjärna och våra sinnesorgan är utvecklade under miljontals år i samspel med levande natur omkring oss. Därför behöver vi vara där ute, för att lära oss mer om oss själva och uppleva oss själva fullt ut.

En ny gren inom psykologin kallad ekopsykologi sätter människan i relation till naturen omkring henne och ser denna relation som en resurs, inte bara för människors välbefinnande, men också förstås för planetens framtid. Inspirerad av ekopsykologiska tankegångar undersöker Eva Sanner hur vi alla kan få en närmare relation till naturen som omger oss och vilka positiva konsekvenser detta kan ge i våra liv.

Naturen har lösningar på många av våra frågor om tid och tålamod, om hur vi följer spår, om hur vi kan organisera oss i effektiva grupper, om hur vi hanterar mörker och årstidsväxlingar och hur vi förhåller oss till det som är vilt och otämjt.

Ljudboken är inläst av författaren och texten har kompletterats med passande naturljud som förhöjer lyssningsupplevelsen.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Bladh by Bladh
Útgefið: 2017-09-13
ISBN: 9789188917003
7Klst. 19Mín
sænska
3,92

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga