I den sorte gryde - Søren Jakobsen

I den sorte gryde

Höfundur: Søren Jakobsen
Snið: Sem rafbók

I den sorte gryde

Höfundur: Søren Jakobsen
Snið: Sem rafbók
danska
5
John og René er så småt begyndt at blive dygtige indbrudstyve. Specielt efter de har opfundet en perfekt metode til at regne ud, hvilke boliger der indeholder kostbarheder, og hvilke der er for godt sikret til, at det er besværet og risikoen værd. Men da de ved højlys dag bryder ind i en lejlighed på Østerbro, hvor beboeren, så vidt de ved, er på arbejde, får de sig deres livs chok. I vindueskarmen sidder en mand ved siden af en enorm telelinse, og pludselig mærker de en pistol i ryggen. De er brudt ind i den helt forkerte lejlighed og ligger nu inde med viden, der kan være meget farlig for dem.

Søren Jakobsen (f. 1940) er journalist og forfatter og modtager af bl.a. Cavlingprisen, Poeprisen og Det Danske Kriminalakademis pris. Har senest udgivet Lego-arven og Danske dynastier.
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-04-16
ISBN: 9788711650615

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga