Alfarveje og bedesteder - Thorkild Gravlund

Alfarveje og bedesteder

Alfarveje og bedesteder

0 0 5 Höfundur: Thorkild Gravlund
Rafbók.
Den danske folkemindeforsker Thorkild Gravlund var primært kendt for sine fagbøger om Danmarks folk og kultur, men brugte også sin indgående viden om sit fædrelands historie i romangenren. Thorkild Gravlund var meget optaget af den grænsepolitiske konflikt i Sydslesvig og bruger her sin indsigt til at tegne et portræt af Detlef Peter Lassen, en ung mand fra en landmandsfamilie, der som den eneste på egnen forblev dansksindet. I en ihærdig lokalpolitisk kamp med nationalpolitiske udfald på spil kæmper den unge mand for at bevare tilknytningen til den danske kultur.

Thorkild Gravlund (1879-1939) var en dansk forfatter og folkemindeforsker. I begyndelsen af 1900-tallet udstedte den anerkendte folkemindeforsker Axel Olrik en konkurrence om at skrive en folkekarakteristik om en dansk egn. Thorkild Gravlund vandt med sin skildring af hjemøen Reersø. Efterfølgende fulgte et langt og grundigt forfatterskab om det danske folk og land.
Tungumál: danska Flokkur: Skáldsögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-05-13
ISBN: 9788726125245
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga