Leonardos univers - Carl Henrik Koch

Leonardos univers

Höfundur: Carl Henrik Koch
Lesari: Paul Becker
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Leonardos univers

Höfundur: Carl Henrik Koch
Lesari: Paul Becker
Snið: Hljóðbók & Rafbók
7Klst. 27Mín
danska
4,14
2019 er 500-året for Leonardo da Vincis død og interessen for renæssancegeniet er vakt påny. Videnskabshistorikeren Carl Henrik Koch har tidligere skrevet roste biografier om tænkere som Pascal og Spinoza, og dette er kronen på et livslangt værk.

Renæssancemennesket Leonardo da Vinci er til stadighed en gåde og inspirationskilde for mange. I én og samme person forenede han et virke som kunstner, som videnskabsmand og som filosof. Han efterlod sig værker som Mona Lisa og Den sidste nadver, banebrydende studier i den menneskelige anatomi og skitser til nogle af det 19. og 20. århundredes store opfindelser såsom cyklen og flyvemaskinen.Carl Henrik Koch, som har forsket i filosofiens og videnskabens historie gennem en menneskesalder, giver i Da Vincis univers et stærkt portræt af universalgeniet Leonardo da Vinci. Således føjes endnu en perle til rækken af anmelderroste biografier om store europæiske tænkere fra Kochs hånd. Da Vincis univers udkommer som et rigt illustreret pragtværk med en billedside, der bringer alsidigheden af da Vincis virke til live for læseren.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2019-05-10
ISBN: 9788726184792
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2019-05-02
ISBN: 9788711912720
7Klst. 27Mín
danska
4,14
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga