Jeg finder altid hjem - Rebecca Laudrup

Jeg finder altid hjem

Höfundur: Rebecca Laudrup
Lesari: Rebecca Laudrup
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Jeg finder altid hjem

Höfundur: Rebecca Laudrup
Lesari: Rebecca Laudrup
Snið: Hljóðbók & Rafbók
3Klst. 49Mín
danska
3,92
Hvorfor er det så kontroversielt at følge sit hjerte og bryde med normen om den ”rigtige” uddannelse, den ”rette” rækkefølge at gøre tingene i og den ”fornuftige” drøm?

Rebecca Laudrups far er kåret til Danmarks bedste fodboldspiller nogensinde, og fodboldsucces ligger til familien. Hvordan finder man sin egen vej, når man er født ind i sådan en familie og ikke ligefrem drømmer om et liv i sportsverdenen?

Tag med Rebecca Laudrup rundt i verden, når hun følger sit hjerte og springer ud i tingene, hvad enten det er at flytte til Hongkong med kæresten, gå på universitetet i Paris eller at tage til London for at forfølge drømmen om at blive stylist.

I "Jeg finder altid hjem" fortæller Rebecca åbent om, hvordan det er at vokse op i Danmarks mest kendte fodboldfamilie og finde sig til rette som en, der går sine helt egne veje.

REBECCA LAUDRUP er 25 år og blogger, influencer og skribent for ELLE.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2019-05-14
ISBN: 9788770363761
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2019-05-14
ISBN: 9788770364003

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga