Populismen

0 0 5 Höfundur: Christopher Lasch
Rafbók.
Den narcissistiske og identitetssvage personlighed, som Christopher Lasch mente dominerede de moderne og postmoderne samfund, er ikke et resultat af et par tiårs modestrømninger, men skyldes et par hundrede års systematisk nedbrydning af de traditionelle bånd, der tidligere gav individet dets identitet: familien, arbejdsfællesskabet, det lokale samfund og troen.
Det er temaet i Laschs POPULISMEN – oprindelig udgivet i 1993 som Det eneste sande paradis – fremskridtet og dets kritikere. Ifølge Lasch har fremskridtstanken spillet fallit, ligesom den politiske strid mellem højre og venstre ikke længere rammer de centrale politiske spørgsmål.
I bogen analyserede Lasch 300 års amerikansk og europæisk idehistorie. Og som alternativ til fremskridtstroen og dens profeter, fremhæver han sin analyse de forfattere, politikere og filosoffer, som var talsmænd for fremskridtets ofre. Her finder han et håb og en tro på fremtiden. I den foragtede populistiske tradition. Hos folket og i folket.
Forfatteren og foredragsholderen Klavs Birkholm har forsynet bogen med et aktualiserende forord.
Tungumál: danska Flokkur: Óskáldað efni Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Hovedland
Útgefið: 2016-12-15
ISBN: 9788770705707
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga