Hljóðbrot
Skrækeventyr for børn og voksne - Leif Varmark

Skrækeventyr for børn og voksne

Skrækeventyr for børn og voksne

1,5 2 5 Höfundur: Leif Varmark Lesari: Søren Elung Jensen
Hljóðbók.
Rafbók.
"Godtsyssel og bjergkonen

Der var engang en dreng, der hed Godtsyssel, og han ville aldrig gøre, hvad hans mor sagde. Så sagde hun altid til ham: "Hvis du ikke opfører dig ordentligt, så kommer bjergkonen og tager dig!" Det var Godtsyssel jo ligeglad med, men så en dag kommer bjergkonen og vil have ham: "Er Godtsyssel hjemme?" siger hun. "Nej," siger hans mor. "Er Godtsyssel ikke hjemme?" – "Nej, siger jeg jo." – "Haha!" siger Godtsyssel henne i kakkelovnskrogen. Så siger bjergkonen: "Kom her hen, min søde dreng, så jeg kan få dig ned i min pose." Det var Godtsyssel ikke bange for."

Men der er faktisk en del at være bange for i Lars Varmarks genfortælling af skrækeventyr for børn og voksne. Der er både mere og mindre kendte eventyr i blandt dem, og alle er de skrevet i et sprog, der både er forståeligt for børn og underholdende for voksne.

Leif Varmark (f. 1941) er en dansk forfatter, musiker, litteraturkritiker, anarkist og forhenværende politiker fra Venstresocialisterne. Han er blandt andet kendt som medstifter af Thylejren i 1970 og var desuden aktiv i Kampagnen mod Atomvåben i 1960‘erne. Leif Varmark har studeret folkloristik og udgivet genfortællinger af danske folkeeventyr.
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2019-05-27
Lengd: 3Klst. 49Mín
ISBN: 9788726155884

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2019-07-02
ISBN: 9788726155877
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga