Soptippen som ingen glömmer - Diverse

Soptippen som ingen glömmer

Höfundur: Diverse
Lesari: Håkan Julander
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Soptippen som ingen glömmer

Höfundur: Diverse
Lesari: Håkan Julander
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
31Mín
sænska
3,14
Det mord som fick mest publicitet i pressen under 1979 i Finland var sannolikt mordet på en kvinnlig resebyråtjänsteman – som i denna berättelse kallas för Helena. Hennes öde beseglades i april månad strax efter att hon mött en man som hon omedelbart fattade tycke för. Helenas ålderstigna mor ser Helena försvinna iväg med en ny bekantskap. Det är sista gången hon ser sin dotter i livet. Efter sig lämnade Helena sin mor och sin unga son.

Helenas försvinnande blev en följetong i den finska pressen. En tidning anlitade till och med privatdetektiver för att själva försöka finna vad som skett henne. Polisens arbete leder dem till en enorm soptipp. Vad kommer de att hitta där?

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-08-13
ISBN: 9788726241228
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-03-11
ISBN: 9788711979396

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga