En nøgle til Zion - Bodie Thoene

En nøgle til Zion

Höfundur: Bodie Thoene
Lesari: Agnethe Bjørn
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

En nøgle til Zion

Höfundur: Bodie Thoene
Lesari: Agnethe Bjørn
Snið: Hljóðbók & Rafbók
18Klst. 13Mín
danska
3,6
"En nøgle til Zion" fortæller om de dramatiske begivenheder omkring den 14. maj 1948, hvor det britiske Palæstina-mandat ophører. Palæstinenserne har utålmodigt afventet denne dag, men intet går, som de regner med. I stedet bliver staten Israel oprettet. Samtidig samler fem mellemøstlige stater sig i en kollision for at tilintetgøre jøderne, uden af den grund at tage hensyn til palæstinensernes interesser. Midt i det hele kæmper den passionerede Moshe for at få fødevarer forsyninger ind til Jerusalems gamle bydel for at redde de af sine kære, som er fanget der.

"En nøgle til Zion" er femte bind i "Zion-krøniken", der fortæller om staten Israels blodige historie i slutningen af 1940‘erne og om de menneskeskæbner, der blev formet af den.

I Bodie Thoenes spændende serie "Zion-krøniken" tages vi med tilbage til Israels skæbnedage i slutningen af 1940‘erne og op igennem 1950‘erne. Vi følger forskellige mennesker, hvis liv bliver formet af begivenhederne, og således får vi en indsigt i den konflikt, der startede for så mange år siden og endnu sender chokbølger gennem Mellemøsten.

Bøgerne i "Zion-krøniken" kan både læses i forlængelse af hinanden og hver for sig.

Bodie Thoene (f. 1951) er en amerikansk, kristen forfatter og står bag over 65 historiske romaner, hvoraf flere har vundet prestigiøse priser. Mange af forfatterskabets romaner har Bodie Thoene skrevet i samarbejde med sin mand, Brock Thoene (f. 1952), der også er forfatter. Temaet i mange af forfatter-ægteparrets romaner er staten Israel og de turbulente år efter dens oprettelse. Deres bøger er oversat til over 20 sprog og har på verdensplan solgt over 35 millioner eksemplarer.
Þýðandi: Kirsten Hoffmann
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2019-07-22
ISBN: 9788726109955
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-04-29
ISBN: 9788726109788
18Klst. 13Mín
danska
3,6

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga