At gå - Erling Kagge

At gå

Höfundur: Erling Kagge
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

At gå

Höfundur: Erling Kagge
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
2Klst. 39Mín
danska
3,6
At gå - at tage et skridt ad gangen - handler om at finde ind i sig selv og samtidig om at sætte sig i forbindelse med sine omgivelser. Det handler om at elske jorden, du træder på, og om at rejse i samme tempo som sjælen. Hvis du bevæger dig for hurtigt, kan du ikke følge med - du kommer ud af takt med dig selv.

"Jeg tror på, at det er vigtigt at gøre det modsatte af, hvad du har lyst til. Ikke altid, men nogle gange. At gå lidt længere. Tage en omvej. Vælge en rute der måske virker lige så fornuftsstridig og hjertefølt som en kærlighedsaffære. Du behøver ikke frygte følelsen af uvished, når du er på afveje. Det er særligt de gåture, jeg husker."

At gå - et skridt ad gangen er en bog om, hvorfor det er afgørende at gå, både i byen og naturen, og om hvorfor vi aldrig må glemme at gå - hverken kort eller langt.
Þýðandi: Søren Markers
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2019-08-15
ISBN: 9788770365369
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2019-08-15
ISBN: 9788770364782

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga