De syv slørs dans - Gustav Hetsch

De syv slørs dans

De syv slørs dans

4 1 5 Höfundur: Gustav Hetsch
Rafbók.
"Da de omsider har fået den berusede vildmand af sted, synes de ikke, der er morsomt længere i den store sal. Nu er det tid at gå ind til spillebordene i de tilstødende lokaler. Der træffer de fuldt op af venner og bekendte.

Fyrst Igor er oprømt og har helt glemt sine sorger. En afskediget general kommer hen og hilser venligt på ham. De har ofte før truffet hinanden. Fyrsten følger med ham hen til et af spillebordene.

I løbet af et kvarter har fyrst Igor tabt 50.000 rubler til generalen."

Gustav Hetschs roman "De syv slørs dans" fortæller om den russiske adelsslægt Kiatinowskij, som i 1800-tallet var mange gange rigere end tsarfamilien, og som både i Europa og Rusland skabte stor røre med sin ekstravagance og skruppelløshed. Bogen er skrevet i 1915, bare to år inden alle russiske aristokrater blev myrdet eller drevet på flugt af det nye sovjetiske regime.

Gustav Stefan Peter Nyeland Hetsch (1867-1935) var en dansk musikkritiker og forfatter. Gustav Hetsch anmeldte musik for dagbladene Dagens Nyheder og Nationaltidende og udgav flere bøger om musik. Han debuterede i 1900 med bogen "Haydn" og herefter fulgte bøger om blandt andre Beethoven og Peter Heise.
Tungumál: danska Flokkur: Klassískar bókmenntir Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-07-16
ISBN: 9788711977927
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga