En postkassörskas skräcknatt - Diverse

En postkassörskas skräcknatt

Höfundur: Diverse
Lesari: Peter Melin
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

En postkassörskas skräcknatt

Höfundur: Diverse
Lesari: Peter Melin
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
53Mín
sænska
3,53
"Vi befinner oss i den lilla byn Näset i Tornedalen ungefär mitt emellan Haparanda och Övertorneå. Det är torsdagen den 14 november 1975 och höstmörkret vilar tungt över dalen och det lilla samhället. Kung Bore skulle komma att spela en avgörande roll i nattens kommande händelser i den lilla byn, var det naturligtvis ingen som kunde förutse."

I det lilla samhället Näset känner alla varandra. Det bor några hundra personer där, och det är sällan det händer något uppseendeväckande. På den lilla orten hyrde det dåtida postverket en liten utbyggnad i fru Karlssons villa, vari postkontoret låg.

Fru Karlsson vaknar på natten av mystiska ljud utanför huset. Lät det inte som glas som krossades? Snart är hon på fötterna, och går för att undersöka saken. Så är hon plötsligt mitt i alla postkassörskors skräck, mitt i ett rån.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-09-18
ISBN: 9788726323030
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-09-18
ISBN: 9788711979082
53Mín
sænska
3,53

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga