Björnen Manchester Hljóðbrot

Björnen Manchester

Prófa Storytel

Björnen Manchester

Höfundur:
Don Freeman
Hljóðbók
Rafbók

En av de stora barnboksklassikerna - följ med björnen Manchester på äventyr!

Det var en gång en björn som hette Manchester. Han bodde på leksaksavdelningen på ett stort varuhus. Dag efter dag stod han där på en hylla tillsammans med de andra mjukisdjuren och väntade på att någon skulle komma och ta honom med sig hem. Massor av kunder kom och köpte alla möjliga saker i varuhuset, men det kom aldrig någon som ville ha en liten björn i gröna manchesterbyxor med gröna hängslen.

DON FREEMAN [1908–1978] var en amerikansk tecknare och barnboksförfattare, född i San Diego. Björnen Manchester, hans mest kända och älskade bok, har sålt i över 20 miljoner exemplar världen över och utsågs 2012 till en av tidernas bästa bilderböcker av School Library Journal. Här presenteras boken i en ny svensk utgåva, i Jadwiga P. Westrups klassiska översättning.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Barnabækur
Þýðandi:
Jadwiga P. Westrup

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Modernista
Útgefið:
2020-12-23
Lengd:
5Mín
ISBN:
9789180230209

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Modernista
Útgefið:
2018-07-11
ISBN:
9789177813941

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"