Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder

Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder

Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder

Rafbók

Den hjemvendte sejler

Hvem er den fyr? Der var engang, hvor den fantastisk tiltrækkende Ethan Chandler kunne få Marigold Chance til at rødme blot ved et enkelt blik. Men det er heldigvis mange år siden. Nu hvor den internationalt kendte sejlsportsmand har krydset Atlanten og er tilbage i hendes liv, er Mari fast besluttet på at vise ham, at den grimme ælling i sandhed er forvandlet til en smuk svane. En moderne, succesfuld karrierekvinde, der ikke har tid til ham! Ethan virker dog lige så besluttet på at ruske op i hendes perfekte karriereliv og vise hende, hvad hun i virkeligheden er gået glip af.

Det er tid til at slippe fortiden og leve i nuet!

Den gode stedmoder

Savannah Williams elsker at være barnepige, men da hun skal arbejde for den enlige far Declan Murdock, får hun sin sag for. Han har en oprørsk teenagedatter, og det værste er, at han er den ekskæreste, hun har forsøgt at glemme de sidste syv år.

Declan er blevet bedraget af sin ekskone, og det har gjort ham meget forsigtig. Han skal nok sørge for, at ingen kommer for tæt på, for han vil ikke brænde fingrene igen. Alligevel formår Savannah at bringe lys ind i hans liv.

Og han begynder at spekulere på, om det mon ikke var en fejl at give slip på hende …

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Harlequin
Útgefið:
2013-08-01
ISBN:
9789150782073

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"