Den mest dyrebare diamant/Franske kys/Kun en brudepige ...?

Den mest dyrebare diamant/Franske kys/Kun en brudepige ...?

Den mest dyrebare diamant/Franske kys/Kun en brudepige ...?

Rafbók

Den mest dyrebare diamant

Da den fattige brasilianske minearbejder Cruz Delgado og den britiske lady Sabrina Bancroft møder hinanden, flammer lidenskaben op, men bliver knust af en tragedie, der sætter dybe spor i dem begge. 10 år senere mødes de igen.

Franske kys

Miranda Ravensdales første kærlighed endte i tragedie, så hun begravede sit hjerte sammen med sine minder. Ingen har nogenside brudt igennem Mirandas facade – indtil Leandro Allegretti, hendes personlige kryptonit.

Kun en brudepige ...?

Amy Edler skal være brudepige for sin bedste veninde. Hun har rigeligt at se til med, når hun også skal lave den perfekte bryllupskage. Så det sidste, hun har brug for, er at have brudens dominerende storebror rendende...

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík
Seríur:
Julia: 27

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Harlequin
Útgefið:
2017-04-01
ISBN:
9789150788877

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"