Den onde bog Hljóðbrot

Den onde bog

Prófa Storytel

Den onde bog

Höfundur:
Kai Erik
Hljóðbók
Rafbók

Hvis du læser denne bog, ender du i Helvede.

Midt under en forelæsning får universitetslektor Mickel Backman et chok: En af hans studerende spørger til en bog, som ingen nogensinde burde tale om. En bog, der ydermere er forbundet med hans egen mørkeste hemmelighed og en forbudt romance i hans fortid.

Hvordan har den studerende, Pasi Maars, overhovedet hørt om Leander Granlund? En dybt forstyrret, ung digter fra 1920’erne, der kun skrev én uudgivet digtsamling, og som blev berygtet, fordi han forgiftede et brudepar og en halv snes af gæsterne til deres bryllup. Mickel Backman prøver at lukke ned for spørgsmålene, men det gør kun Pasi Maars endnu mere overbevist om, at lektor Backman ved meget mere om Granlund og manuskriptet, end han vil indrømme.

Og Pasi Maars har ikke tænkt sig at give op i sin søgen efter det tabte manuskript. For digte, der forsvandt for næsten 100 år siden, kan umuligt gøre nogen skade – eller kan de?

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Ninna Brenøe

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-03-28
Lengd:
9Klst. 45Mín
ISBN:
9788770362597

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-03-28
ISBN:
9788772006475

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"