Det litterære apotek Hljóðbrot

Det litterære apotek

Det litterære apotek

Höfundur:
Nina George
Hljóðbók

Jean Perdu har en flydende boghandel på en husbåd på Seinen i Paris.

Han er ekspert i at “ordinere” bøger som medicin til sine kunder alt efter, hvad de fejler. “Der er bøger, som er gode for millioner af mennesker, andre for blot nogle få hundrede”, forklarer han.

“Der er endda lægemidler – jeg mener bøger – som er skrevet for blot et enkelt menneske.”

Trods han er ekspert i at kurere andres lidelser, er han ikke i stand til at kurere sig selv.

For 21 år siden forlod hans elskede Manon ham, mens han sov, og efterlod ham et brev. Han har aldrig åbnet brevet af frygt for dets indhold, men lige siden har han ikke kunnet glemme sin elskede og er aldrig kommet sig over sit store tab, sin store sorg og sin umådelige smerte – lige indtil en sommer, der vender op og ned på alting og fører monsieur Perdu fra sit stille og rolige Paris ud på en rejse i erindringen, ind i hjertet af Provence og tilbage til livet.

En fantastisk roman om den store kærlighed, livet og døden. Velskrevet med delikat humor og som giver masser af stof til eftertanke.

Det litterære apotek er oversat til 30 sprog og har solgt knap 1 million eksemplarer.

Nina George er født i 1973 i Bielefeld, Tyskland. Hun har arbejdet som freelance-journalist og indtil videre skrevet over 30 bøger, hvoraf flere er prisbelønnede, mere end hundrede noveller og over 600 klummer.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lytteratur
Útgefið:
2017-05-02
Lengd:
10Klst. 4Mín
ISBN:
9788771896046

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"