Engar umsagnir
0
Tungumál
danska
Flokkur
Klassískar bókmenntir

Et ægteskab

Höfundur: Arnold Bennett Rafbók

Efter mange års uforløst forelskelse er Hilda Lessways og Edwin Clayhanger endelig blevet gift med hinanden. De føler begge, at en drøm nu går i opfyldelse, men virkeligheden bliver noget anderledes, end de har regnet med. Edwin har svært ved at håndtere, at Hilda blander sig i hans forretninger, hvilket en kvinde ikke bør gøre. I stedet for at sige fra, bliver vreden indestængt og nagende ligesom hans vrede mod sin far. Hildas søn fra det første ægteskab nægter at acceptere Edwin, der heller ikke formår at fatte kærlighed for drengen.

"Et ægteskab" er sidste del af Arnold Bennetts trilogi, der også rummer bøgerne "To familier" og "En kvindes veje", der fortalte om henholdsvis Edwin og Hildas forsøg på frigørelse fra samfundets normer.

Arnold Bennett (1867-1931) var en engelsk forfatter, der stod bag en lang række populære romaner. Han arbejdede endvidere som journalist og propagandist i Frankrig. De fleste af hans romaner foregår i eller henviser til pottemagerdistriktet i den engelske by Staffordshire. Arnold Bennetts værker er blevet oversat til mange fremmedsprog og har opnået stor popularitet verden over.

© 2021 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788726484601 Þýðandi: Sigvard Lund