Gatukatten Bob Hljóðbrot

Gatukatten Bob

Prófa Storytel

Gatukatten Bob

Höfundur:
James Bowen
Hljóðbók
Rafbók

När James Bowen hittade en skadad, röd gatukatt hopkrupen i huset där han nyss fått en träningslägenhet hade han ingen aning om hur stor betydelse katten skulle få i hans liv. James levde ur hand i mun på Londons gator och det sista han behövde var ett husdjur.

Ändå kunde James inte låta bli att hjälpa den slående intelligenta hankatten, som han snart döpte till Bob. Inom kort var de två oskiljaktiga och deras skiftande, lustiga och emellanåt farliga äventyr skulle komma att förändra deras liv och långsamt läka såren från det förflutna.

Gatukatten Bob är en rörande och upplyftande berättelse som går rakt in i hjärtat på alla som läser den.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Ævisögur
Titill á frummáli:
A Street Cat Named Bob
Þýðandi:
Lottie Eriksson

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Word Audio Publishing
Útgefið:
2014-01-01
Lengd:
7Klst. 39Mín
ISBN:
9789175232959

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2017-12-18
ISBN:
9789198100105

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"