Hemmeligheden om Nebula Hljóðbrot

Hemmeligheden om Nebula

Prófa Storytel

Hemmeligheden om Nebula

Höfundur:
Trudi Trueit
Hljóðbók
Rafbók

Hæsblæsende eventyr, farlige forbindelser og spændende missioner venter 12-årige Cruz Coronado, da han flytter fra sit hjem på Hawaii for at gå på den prestigefyldte skole, Akademiet, sammen med 23 andre elever fra hele verden. Her skal de lære, hvordan de bliver den næste generations store forskere og opdagelsesrejsende.

Men der er meget mere på spil for Cruz. Han er knapt ankommet til Akademiet, før han opdager, at familiens historie er mere mystisk, end han troede, og at han lever livet temmelig farligt. Mens han arbejder på at knække koder, møde nye venner og se ind i fremtiden på spændende missioner, bliver han tvunget til at se det vigtigste i øjnene:

Hvem er det, der er ude efter ham … og hvorfor?

Første bog i Explorer Akademiet – en ny underholdende og tempofyldt serie inspireret af virkelighedens opdagelser udført af National Geographic Society.

Tungumál:
danska
Þýðandi:
Karen Gunn , Birgitte Muldbjerg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-06-13
Lengd:
6Klst. 41Mín
ISBN:
9788770364362

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-06-13
ISBN:
9788770364737

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"