2 Umsagnir
5
Seríur
Hluti 8 af 13
Tungumál
danska
Flokkur
Barnabækur

Hurtig som vinden

Höfundur: Patricia Leitch Rafbók

En tidlig morgen ser Jennie i det fjerne en pige ride på en drøm af en sort hoppe.
Familien Dalton er kommet til egnen for at opkøbe ejendomme. Jennie møder datteren Kat dagen efter og sammen begynder de to piger at få rideundervisning hos miss Tuke. Inden længe erfarer Jennie imidlertid, at Kats stedfar er stærkt interesseret i at købe Finmory House.
Den hvide pony, Easter, vil ikke tage føde til sig og dyrlægen må til sidst give ponyen dødsdommen. Oven i sorgen over at miste Easter får Jennie besked om, at Nell Storr lukker sin butik for at gifte sig. Ved et rent tilfælde opdager Jennie tilmed, at hendes far ansøger om at få sit gamle job igen i Stopton. Jennies verden er ved at bryde sammen.
Kats forhold til stedfaderen er alt andet end godt, og en aften er hun sporløst forsvundet. Jennie finder hendes yderst på klipperne ved stranden. Tidevandet stiger, og kun takket være Shantihs udholdenhed og tapperhed redder de sig i land.
Men glæden over at være reddet kan ikke fortrænge Jennies frygt for, at hun måske for altid skal forlade Finmory og flytte tilbage til storbyen ...

Hurtig som vinden er nummer 8 i serien om Jennie.

Patricia Leitch (f. 1937), er en skotsk forfatter, der er bedst kendt for sin serie af børnebøger om hestepigen Jennie og hendes vilde araberhest Shantih, der foregår I det skotske højland.

© 2016 Lindhardt og Ringhof (Rafbók) ISBN: 9788711716632 Þýðandi: Vivi Berendt