Ingenmandsland

Ingenmandsland

Ingenmandsland

Rafbók

Fængselsbetjent Mona Jørgensen kæmper både med at komme videre i livet efter en svær skilsmisse og med et anstrengt forhold til sin far. Hun bor alene i en lejlighed i Valby, som er sat til salg, da hun bliver tilbudt en ny karrieremulighed, men Monas opadstigen i hierarkiet blandt de ansatte i Vestre Fængsel viser sig ikke så enkel endda.

På Københavns Vestegn bor den unge Josef Lupesco med sin romafamilie. Josef er ikke kommet i gang med en ungdomsuddannelse og har svært ved at holde sig ude af kriminalitet. Da han varetægtsfængsles efter en mislykket opgave, han skulle hjælpe sin bror med, tager hans liv en alvorlig drejning,

De to menneskeskæbner krydser hinanden i Vestre Fængsel – et grænseland, hvor følelser og forviklinger opstår, og hvor det kan være svært at se, hvad det er rigtigt, og hvad der er forkert.

Ingenmandsland er en eksistentiel spændingsroman om ensomhed og fællesskab, konflikter og kærlighed – og trangen til at finde et sted at høre hjemme.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2020-06-12
ISBN:
9788797181010

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"