Kærlighedens sande kraft

Kærlighedens sande kraft

Kærlighedens sande kraft

Höfundur:
Janice Preston
Rafbók

Kærlighedens sande kraft

Rosalind Allen har aldrig været velkommen i de fine kredse, og hun opgav tanken om ægteskab for længe siden – livet har lært hende, at hun kun vil blive såret. Derfor chokerer det hende, da et tilfældigt møde med en gådefuld fremmed får hende til at længes og genoverveje.

Dog ved Rosalind ikke, at den gådefulde mand er Leo Beauchamp, hertug af Cheriton, der rejser under dække for at undgå de aristokratiske damer! Den jævne Rosalind er den første kvinde, der har tryllebundet Leo, men kan han overbevise den varsomme Askepot om at give ham sit hjerte?

Tungumál:
danska
Flokkur:
Erótík

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Harlequin
Útgefið:
2019-02-01
ISBN:
9789150791303

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"