166 Umsagnir
3.81
Tungumál
sænska
Flokkur
Skáldsögur
Lengd
10Klst. 44Mín

Kristallklara nätter i juletid

Höfundur: Sarah Morgan Lesari: Julia Dufvenius Hljóðbók og Rafbók

Vänskap, kärlek och ett gnistrande vackert vinterlandskap

Christy har planerat det ultimata julfirandet: en skön vecka i norra Sverige tillsammans med sin familj och bästa vännen Alix. Men en kris precis före jul ställer allt på ända och nu behöver hon vara ensam med sin man för att de tillsammans ska reda ut den. Alix kan väl åka före, och ta Christys dotter med sig? Alix ställer självklart upp, men känner en viss oro för sin vän som inte verkar säga hela sanningen om de ändrade planerna. Och är hon verkligen rätt person att ta hand om en fyraåring med spring i benen? Då dyker plötsligt oväntad hjälp upp – ett spöke från förr som hon lovat sig själv att aldrig ha något att göra med igen. I det glittrande vinterlandskapet bubblar undangömda känslor upp till ytan och tvingar dem att en gång för alla ta itu med det förflutna. Både hemligheter och drömmar avslöjas, och oväntad kärlek väcks till liv.

***

Sarah Morgan har en lång rad älskade romaner bakom sig och hennes böcker har sålt i mer än 21 miljoner exemplar världen över. Hon bor med sin familj utanför London.

© 2022 HarperCollins Nordic (Hljóðbók) ISBN: 9789177191384 © 2022 HarperCollins Nordic (Rafbók) ISBN: 9789150776010 Titill á frummáli: The Christmas Escape

Skoða meira af