KUNSTEN AT SE: i natur og maleri

KUNSTEN AT SE: i natur og maleri

KUNSTEN AT SE: i natur og maleri

Höfundur:
Anne Grethe Pind
Rafbók

I bogen Kunsten at se, i natur og maleri beskriver Anne Grethe Pind ærligt og autentisk, hvordan hun gennem sit intuitive sind skaber malerier, der viser, hvad hendes inderste ønsker og behov er.

At turde give slip på gamle overbevisninger og springe ud i noget nyt kræver mod, tillid og handlekraft. Anne Grethe Pind citerer Einstein:

’Vores rationelle sind er en trofast tjener, og vores intuition er en uvurderlig gave. Samfundet hylder tjeneren og har glemt gaven’

Det er denne gave, som Anne Grethe Pind så levende fortæller om. Med historier fra sit eget liv fortæller Anne Grethe, hvordan hun gennem sine malerier har lært at lytte til sjælen, og hvordan hun har haft mod til at følge de indsigter, hun har fået, til store spring i sit liv.

I den sidste del af bogen er der en fin beskrivelse af, hvordan Anne Grethe Pind giver sine erfaringer og metoder videre til deltagerne på kurserne i Mindful Maling.

Bogen giver læseren inspiration til et personligt udviklingsforløb gennem kunsten at se og kunsten at lytte til sin intuition.

Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer
Forfatter til bogen ’Misbrug, meditation, livskvalitet’

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2020-11-01
ISBN:
9788799682041

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"