Kys

Rafbók

Frank er nyuddannet læge, men også næsten manisk hjælpsom. Det skaffer ham ofte problemer på halsen, fordi det kommer i vejen for det, han egentlig skulle - ikke mindst i forholdet til kæresten Lisa, som helst vil have alt under kontrol.

Billy arbejder officielt på sit speciale om Amazonas dyreliv, men i virkeligheden er han for længst gået i hundene. Han drikker, i lejligheden hersker kaos, og familien undgår han ved at sige, at han er på studietur i Brasilien.

Men en dag løber Frank og Billy på hinanden, og helt uventet skal netop det møde vise sig at få afgørende betydning for dem begge.

Kys blev ved udgivelsen i 2002 tildelt Debutantprisen.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-04-07
ISBN:
9788771591958

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"