Lady Cecily og mr. Grey

Lady Cecily og mr. Grey

Lady Cecily og mr. Grey

Höfundur:
Janice Preston
Rafbók

Lady Cecily og mr. Grey

Da lady Cecilys bror, hertugen af Cheriton, gifter sig, må hun se i øjnene, at hun ikke længere kan indtage samme position i hans hjem. Vil hun undgå en skæbne som forsørget slægtning, er der kun én ting at gøre: at gifte sig.

Den gådefulde mr. Zachary Absalom Gray, en mand af romani-herkomst, der lever fjernt fra de fornemme kredse og deres normer, betager hende dybt, men adel forpligter, og en forbindelse mellem de to er umulig på grund af hans ringe herkomst og levevis.

Og så er der lord Kilburn, som allerede har friet to gange!

Cecily må foretage et valg. Hendes forstand siger ét, hendes hjerte noget andet.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Erótík

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Harlequin
Útgefið:
2019-04-01
ISBN:
9789150791341

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"