Lycka! En handbok i konsten att leva Hljóðbrot

Lycka! En handbok i konsten att leva

Lycka! En handbok i konsten att leva

Lesari:
Stefan Sauk
Hljóðbók
Rafbók

Vad innebär det egentligen att vara lycklig? Och hur når vi dit? I bästsäljaren Lycka! samtalar Dalai Lama och den amerikanske psykiatrikern Howard C. Cutler om frågorna vi alla någon gång ställer oss. Vi får ta del av den tibetanske ledarens tankar kring vardagsproblem som ängslan och ensamhet, avundsjuka och besvikelser. För Dalai Lama står källan till all mänsklig lycka att finna i grundläggande humanistiska värden som medkänsla, tolerans, ärlighet och förlåtelse, och bokens ”livsrecept” handlar i hög grad om att odla den rätta mentala inställningen.

Tungumál:
sænska
Titill á frummáli:
The Art of Happiness
Þýðandi:
Anita Sandberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Massolit förlag
Útgefið:
2017-07-06
Lengd:
10Klst. 38Mín
ISBN:
9789176610626

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Massolit förlag
Útgefið:
2016-05-13
ISBN:
9789176610596

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"