Lykken

Höfundur:
Cora Sandel
Rafbók

"Lykken" er en novellesamling fra den norske forfatter Cora Sandels pen. Samlingen består af i alt 15 fortællinger om mennesker og livets krumspring, og indeholder blandt andet novellerne "Natligt drama i udkanten af byen", "Optegnelser fra Bretagne" og "Flugten til Amerika".

Sara Fabricius (1880-1974) var en norsk forfatter, der skrev under pseudonymet Cora Sandel. Hun vandt øjeblikkelig anerkendelse for sine udgivelser, der blandt andet tæller debutromanen "Alberte og Jakob" (1926), romanen "Kranes konditori" (1945) og novellesamlingen "Lykken" (1943).

Tungumál:
danska
Flokkur:
Smásögur
Þýðandi:
Peder Hesselaa

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-12-06
ISBN:
9788711879481

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"