Min mormor hilser og siger undskyld Hljóðbrot

Min mormor hilser og siger undskyld

Prófa Storytel

Min mormor hilser og siger undskyld

Höfundur:
Fredrik Backman
Lesari:
Torben Sekov
Hljóðbók
Rafbók

Elsa er syv år gammel og ikke helt almindelig. Hun er ret klog og har kun én ven. Det er mormor på syvoghalvfjerds, som har været kirurg og et geni engang. Nu er hun Elsas superhelt og nabo, der skyder med paintballgevær efter ubudne gæster og kører bil uden kørekort.

Folk siger, at mormor er tosset. Men mormor kan fortælle historier om kongeriget Miamas, hvor alting er anderledes end i hverdagen. Indtil den dag mormor bliver syg og sender Elsa ud på et sidste lokalt eventyr for at sige undskyld til ejendommens beboere – en flok af militante boliglejere, fanatiske kaffedrikkere, emsige damer og drukkenbolte.

Med enestående komisk træfsikkerhed og bankende hjerte fortæller Fredrik Backman en historie om at miste en, man elsker, og om bid for bid at komme under huden på dem, man bor dør om dør med, og dem, man elsker allermest.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Louise Ardenfelt Ravnild

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2015-09-30
Lengd:
13Klst. 52Mín
ISBN:
9788771598636

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2015-09-30
ISBN:
9788771379358

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"