SkillTwins: The story. Vårt stora fotbollsäventyr Hljóðbrot

SkillTwins: The story. Vårt stora fotbollsäventyr

SkillTwins: The story. Vårt stora fotbollsäventyr

Hljóðbók

Josef och Jakob El-Zein är tvillingarna som under duonamnet SkillTwins är bland världens största och mest följda sportinfluencers på sociala medier. Följ med bröderna bakom kulisserna och få en unik inblick i deras liv!

Miljoner fans har följt bröderna Josef och Jakob på ett fotbollsäventyr jorden runt, där de bland annat mött världsstjärnor och visat upp sina fantastiska bollkonster.

Men resan till toppen började med en krossad dröm. Josef och Jakob var båda lovande fotbollsspelare som inom loppet av några veckor drabbades av exakt samma knäskada i varsitt knä. En lång rehabilitering väntade, men bröderna vägrade att låta sig knäckas och bestämde sig för att göra något positivt av situationen. För att hålla humöret (och fötterna) igång började de träna in fotbollskills och finter som lades upp på en YouTube-kanal och snart växte SkillTwins följarskara rekordartat.

Här bjuder SkillTwins lyssnarna på exklusiva berättelser från sina otroliga möten med bland andra fotbollslegendarer som Zlatan, Zidane och Özil. Helt enkelt en superbok för alla fotbollsintresserade!

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bonnier Audio
Útgefið:
2018-05-22
Lengd:
1Klst. 3Mín
ISBN:
9789178270613

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"