Vargland - Del 1 Hljóðbrot

Vargland - Del 1

Prófa Storytel

Vargland - Del 1

Höfundur:
Björn Olofsson
Hljóðbók
Rafbók

SE SNÖN I VITÖGAT.

Två turister har försvunnit i en snöstorm och fjällräddarna ber Johan om hjälp. Han ger sig ut på en halsbrytande räddningsaktion på fjället samtidigt som kylan tränger rakt in i märgen. Finns det någon chans att hitta kvinnan och hennes dotter innan de, och han själv, fryser ihjäl?

I Kirunas omnejd får Johan gång på gång hjälpa både människor och djur i nöd, ofta med risk för sitt eget liv. Men med sin överlevnadsinstinkt och uppfinningsrikedom klarar han sig igenom det mesta. För varje tillfälle tänjer han på gränserna lite till och han har sett döden i vitögat mer än en gång. Frågan är hur länge ödet kommer att vara på hans sida.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Spennusögur
Seríur:
Vargland: 1

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2016-06-21
Lengd:
57Mín
ISBN:
9789176135945

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2016-06-21
ISBN:
9789177350101

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"