Hør utdrag
Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort - Eric Rosén

Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort

Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort

3,77 404 5 Forfatter: Eric Rosén Innleser: Eric Rosén
Lydbok.
E-bok.
Hemma hos Erics pappa är allt noggrant ordnat. Sven Rosén kan bädda sängen, skala räkor och sjunga godnattsång. Han kan recitera Ekelöf och till och med köra bil. Så länge han tar sina Stesolid, Doloxene och Sobril är han en rolig, varm och nästan helt normal pappa. Så när Eric är 17 och telefonen ringer, och hans bror i andra änden berättar att pappa misstänks ha mördat en kompis från Kolmårdens behandlingshem, kommer det som en chock. Hans pappa är på många sätt hopplös, både som förälder och samhällsmedborgare. Men mördare?

Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort är en bok om att bli vuxen i skuggan av ett brott. Det är en bok om missbruk, fängelsestraff och konsten att ta konsekvenserna av sina handlingar. Men också om den märkliga kärlek som kan finnas till en pappa som gjort något helt oförlåtligt.

"En stark och djupt berörande relationsskildring."

BTJ
Språk: Svensk Kategori: Biografier Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Natur & Kultur
Utgitt: 2019-11-04
Spilletid: 7T 7M
ISBN: 9789127165915

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Natur & Kultur
Utgitt: 2019-03-18
ISBN: 9789127154902
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå