Hør utdrag
När livet vände, med ärr i själen - Erika Pragler

När livet vände, med ärr i själen

När livet vände, med ärr i själen

3,84 987 5 Forfatter: Erika Pragler Innleser: Lisa Ahnlund
Lydbok.
E-bok.
Under sju år levde Erika med vad hon trodde var hennes drömprins. Hon såg framför sig hur de skulle leva tillsammans för evigt, och bli gamla tillsammans. När drömmen blev en mardröm fick hoppet Erika att stanna i relationen, hoppet om att drömmen fortfarande kan bli verklighet och att de skulle kunna finna lyckan tillsammans. Hoppet kedjade fast henne i en relation med en man som misshandlade henne fysiskt och psykiskt, där våld och ofredanden efter ett tag blev normaliserat.

I "När livet vände, med ärr i själen" berättar Erika själv om den destruktiva relation hon levde i under sju års tid, och hur hon till slut frigjorde sig själv. Från att ha varit misshandlad och utsatt, till en kvinna som är kroniskt ärrad i själen men som har hittat tillbaka till sin styrka och självkänsla.

Erika Pragler är en svensk föreläsare och författare som i sin hyllade debutroman "När livet vände, med ärr i själen" beskriver hon sin egen erfarenhet med våld i nära relationer.
Språk: Svensk Kategori: Biografier Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-11-14
Spilletid: 4T 16M
ISBN: 9788726314984

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Visto förlag
Utgitt: 2019-11-21
ISBN: 9789178850860
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå