Hør utdrag
Löparna - Olga Tokarczuk

Löparna

Löparna

3,39 275 5 Forfatter: Olga Tokarczuk Innleser: Anna Maria Käll
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
NOBELPRISET I LITTERATUR 2018

”Löparna” är en roman om att befinna sig i ständig rörelse. Men också om att till varje pris bjuda motstånd – att bromsa och bevara.

Frédéric Chopins syster smugglar hans konserverade hjärta över gränsen till Polen. En kvinna flyger över halva jordklotet med uppdraget att barmhärtighetsmörda sin dödssjuka tonårskärlek. En man sjunker långsamt ned i galenskap efter att hans fru och barn mystiskt försvunnit under en semesterresa, för att sedan lika mystiskt dyka upp igen. Den ryska sekten Löparna förkunnar att vägen till frälsning ligger i att aldrig slå sig till ro.

Episoder och fragment avlöser varandra i en lekfull och originell romantext som rör sig fritt genom tid och rum. Det handlar om resande och migration, liv och död, och den mänskliga kroppens förfall och bevarande.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: Bieguni Oversetter: Jan Henrik Swahn

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2019-11-29
Spilletid: 15T 16M
ISBN: 9789178275366

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2020-03-01
ISBN: 9789100182700
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå