Hør utdrag
Urmakarens familj - Gunilla Tähti Wigge

Urmakarens familj

Urmakarens familj

3,64 56 5 Forfatter: Gunilla Tähti Wigge Innleser: Hanna K Schmitz
Lydbok.
I den gamla frisörsalongen inreder systrarna Maria och Rosie ett skrädderi. Rosie, som nyligen lämnat England för att bo närmare sin syster i Alingsås är extatisk över deras nya lokaler, och sitt nya liv i Sverige. Hennes förhållande med den stilige urmakaren Anders är bättre än någonsin, och hennes vänner i "Never give up"-klubben börjar sakta men säkert uppfylla de mål som de satt upp för sig själva. Det enda som saknas är att Rosies engelska mamma, Margret, ska våga resa till Alingsås och hälsa på.

Mitt i Rosies och Marias lycka börjar dock mörka moln torna upp sig på horisonten, och snart är deras lycka på väg att vända när gamla misstag upprepas.

"Urmakarens familj" är en fristående fortsättning på "Hårmästarens familj".

\"Familjerna på Soläng\" är en trilogi av fristående feel-good romaner som följer en familj under flera generationer.

Gunilla Tähti Wigge är en svensk författare som delar sin tid mellan Sollentuna och London. Tähti Wigge har tidigare arbetat som journalist och copywriter, både i Sverige och i England. Hon är ständigt aktuell som författare med den älskade trilogin om familjerna på Soläng.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Familjerna på Soläng: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-01-13
Spilletid: 6T 50M
ISBN: 9788726368536
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå