Hør utdrag
Ett sötare blod : Om hälsoeffekterna av ett sekel med socker - Ann Fernholm

Ett sötare blod : Om hälsoeffekterna av ett sekel med socker

Ett sötare blod : Om hälsoeffekterna av ett sekel med socker

4,41 2298 5 Forfatter: Ann Fernholm Innleser: Camilla Nilsson Jern
Lydbok.
E-bok.
Att GI-kost och LCHF påverkar vikten är välkänt; massor av böcker, recept och tidningsartiklar finns skrivet om det, men att hålla sig till GI och LCHF har fler fördelar än så.

Ett sötare blod berättar om hur maten vi äter kan leda till olika krämpor och sjukdomar – och tvärtom: hur maten kan hjälpa oss att bli friskare.

Den här boken ska få människor att se vidden av de kostråd vi under lång tid fått, direktiv som har utformats med två saker i fokus: fetma och hjärt- och kärlsjukdom. Budskapet har varit enkelt: mindre fett i kosten sparar på kalorierna och sänker det onda kolesterolet som proppar igen blodkärlen. Målet: en friskare befolkning.

Kostråden har fått oss att äta mindre fett och mer kolhydrater. Men vi har blivit fetare och mer pillerberoende, och sjukdomar som cancer, benskörhet, diabetes, magproblem och ont i kroppen har ökat.

I Ett sötare blod lyfts kvällstidningsråden till en vetenskaplig nivå av en skribent med kunskap och översikt. Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm ger här en både bred och insiktsfull bild av kostens betydelse för individens hälsa.
Språk: Svensk Kategori: Fakta og dokumentar Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storyside
Utgitt: 2014-01-01
Spilletid: 6T 10M
ISBN: 9789170369117

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Natur & Kultur
Utgitt: 2012-11-05
ISBN: 9789127134409
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå