Hør utdrag
Skumtomten - Mia Ahl

Skumtomten

Skumtomten

3,72 3261 5 Forfatter: Mia Ahl Innleser: Janna Eriksson
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Om en kvinna som lackar ur när det lackar mot jul!
I ett grådaskigt, men trots allt juligt Göteborg bor de tre väninnorna Jessika, Jenny och Sofia. Men vänskapen ställs på hårda prov, speciellt när Jessika inser att hennes två bundsförvanter känt till hennes man Roberts otrohetsaffär med den yngre Melanie. Faktum är att Jessika tycks vara den som fick reda på det sist av alla.
Förutom barnen är det nya jobbet, bakom disken i en guldsmedsaffär, en av de få ljusglimtarna i Jessikas liv, och butiksägaren Claes gör allt för att hon ska känna sig uppskattad. Men hennes nyinslagna väg - som kantas av en hopplös exman, en självupptagen Melanie, en bitvis enerverande mamma, för att inte glömma diverse skumtomar och även en skum tomte - kan kanske ändå leda till en positiv nystart.
Skumtomten är en Sophie Kinsella-doftande feelgood-berättelse där författaren Mia Ahl kokat ihop en välsmakande julkaramell av förtvivlan, åtrå, hopp och kärlek - och inte minst förlösande humor.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Högtiderna: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2017-12-08
Spilletid: 4T 48M
ISBN: 9789188321169

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2018-01-08
ISBN: 9789188321176
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå