Hør utdrag
Mahjongmorden - Bertil Mårtensson

Mahjongmorden

Mahjongmorden

2,91 64 5 Forfatter: Bertil Mårtensson Innleser: Dan Bratt
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
En ung man hittas död i ett utlopp av Segeå. På en annan plats blir en polis skjuten till döds i anslutning till ett militärt vapenförråd, och en stor mängd vapen blir stulna. Kriminalkommissarie Jan Erelius blir ombedd att ta sig an fallet om den unge mannens död, och till en början verkar det bara vara en standardutredning. Men när en nära vän till honom blir brutalt mördad ställs utredningen på sin spets, och det är upp till Erelius och journalisten Eva Sander att gå till botten med vem det är som ligger bakom. Hör alla händelser ihop, eller är det bara slumpen att allt händer samtidigt? Ju mer Erelius sätter sig in i fallet desto mer börjar han misstänka det värsta – att detta är bara början ...

Bertil Mårtensson (1945-2018) var en svensk författare och filosof från Malmö. Han är framför allt känd för sina fantasirika genreromaner, där flera av hans fantasyromaner i synnerhet sticker ut.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Kommissarie Jan Erelius: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-04-08
Spilletid: 10T 11M
ISBN: 9788726490749

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-03-30
ISBN: 9788726345223
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå